Home Singles THE RIDDLE – Good Things

THE RIDDLE – Good Things

by Nel Mertens

Voor zijn one-man-project The Riddle, speelt Kennet De Bondt de drums en de toetsen digitaal in, terwijl hij de zang en snaarinstrumenten live opneemt en ook het mixen en masteren op zich neemt. Helemaal DIY dus en dat leidt ook nu weer tot Good Things, zijn nieuwste nummer!

The Riddle staat bekend om zijn jaren 80 geluid. Hoewel Good Things ook toen een knappe eightiesballade zou kunnen geweest zijn, laat hij deze keer een toch net iets andere sound horen dan bij eerdere tracks, waarbij hij rock en new wave even aan de kant laat liggen.

Good Things blikt terug op bepaalde delen van het leven die je afsluit. We horen een breed helder instrumentaal klankenpalet en uitgesproken stereo-effecten bij het mixen. Maar ook glinsterende synth-effecten en de stem van Kennet die zich zacht en zuiver door een dromerig mooie track zingt. Een nummer dat de warmte van de eindejaarsperiode omarmt en een nieuw begin aankondigt, want “there are always good things to remember’.

Facebook / Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More