Home Singles THE RIDDLE – Elon Is (Probably) Wrong (Eigen Beheer)

THE RIDDLE – Elon Is (Probably) Wrong (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Kennet De Bondt speelde vroeger bij verschillende bands, sinds 2017 neemt hij zijn eigen songs op en brengt die uit onder de naam The Riddle. Hij maakt muziek zoals die in de jaren tachtig klonk. De Bondt creëert met de computer geloofwaardige drums en synths, de alle snaarinstrumenten en stemmen zijn ‘echt’.

© The Riddle

In 2019 verscheen het debuutalbum The Tree Deep In The Forest, dat eerst (in 2017) als demo verspreid werd. Vorig jaar verscheen the tweede The Riddle-album The Moon Is Hollow. Op het eerste album was The Cure een grote inspiratiebron, terwijl er op het tweede album meer 80’s progrock invloeden te horen waren.

Elon Is (Probably) Wrong is een ode aan één van de grootste denkers van onze tijd. Het is een aanstekelijk song die naar The Riddle-normen meer eigentijds klinkt dan zijn vorige werk. Op deze song lijkt De Bondt een mooi evenwicht gevonden te hebben en komt hij met een sterk, eigen geluid voor de dag.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More