Home Belgisch THE RADAR STATION – Subtle Science (Eigen Beheer).

THE RADAR STATION – Subtle Science (Eigen Beheer).

by Didier Becu

Collega’s citeren. Met de nieuwste single van The Radar Station kan het niet anders. Onlangs schreef een Dasher over een live-optreden: “Wat is er mooier dan muziek die uit het hart komt? Juist, muziek die uit de ziel komt”.

Met zo’n woorden vat je meteen de derde single van The Radar Station samen. Dat hebben ze ook bij Radio 1 begrepen, want de jongste worp van dit Gents-Antwerpse viertal is opgenomen in haar playlist. Muzikaal varend tussen het destructieve van The National en de emo van The War On Drugs. Kortom, prachtig.

https://www.youtube.com/watch?v=VIuVdhgR4QU

Het is dan ook vakmanschap waar je moeilijk onderuit kan, tenzij je doof bent. Een band die groot zal worden. Wat zeggen we, zeer groot! De band bracht nog maar net de live-ep Trefpunt Sessions uit en staat dit jaar met Millionaire, Warhaus en Faces on TV op Linkerwoofer. Dit om maar te zeggen dat alles gesmeerd loopt.

Een jonge band ook. De band is net iets meer dan een anderhalf jaar bezig en het parcours dat ze hebben afgelegd is ronduit verbijsterend. Nu luisteren en vertederd worden!
Facebook

Vi.be

I-Tunes

Spotify 

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More