Home Belgisch THE RADAR STATION – Subtle Science (A Capella).

THE RADAR STATION – Subtle Science (A Capella).

by Ruben De Vleeschauwer

De mannen van The Radar Station zijn geen vreemden voor onze redactie. Na vele jaren en ook twee naamsveranderingen heeft de groep al heel wat op zijn palmares staan. Voor de band begon in 2020 echter een geheel nieuw hoofdstuk toen ze geselecteerd werden voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. The Radar Station is voor deze wedstrijd als een ware machine in de promotie gevlogen en heeft een indrukwekkende reeks creatieve, promotionele filmpjes gedeeld. Eén video uit deze reeks spant echter de kroon en dat is de a capella versie van hun inzending Subtle Science.

(c) : THE RADAR STATION

De clip is gefilmd in een prachtige locatie met een ensemble dat enkele bekende gezichten uit allerlei Vlaamse bands bevat. Wat voornamelijk opvalt, is de eenvoudige eerlijkheid van deze performance en de intense contrasten in het arrangement. De geluidskwaliteit is heerlijk en het liedje komt in deze versie op een wonderbaarlijke manier tot zijn recht. Samenvattend kan je stellen dat als je niet van kippenvel houdt, je maar beter niet naar deze video kan kijken.

De winnaars van De Nieuwe Lichting zullen live bekendgemaakt worden op 30 januari om 17u. Stemmen op jouw drie favorieten kan nog tot nader order op de website van Studio Brussel.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More