Home Singles THE LOUNGE SOCIETY – Blood Money

THE LOUNGE SOCIETY – Blood Money

by Ann Cnockaert

The Lounge Society kondigen hun debuutalbum Tired of Liberty aan, samen met de leadsingle Blood Money en een concert in België.

Met een veelgeprezen debuutep onder de riem (Silk For The Starving, 2021) bijtelen de Britten verder aan de weg naar succes. Daarbij gaan ze voluit voor hun mening over wat hen bezighoudt, Bloodmoney is daar dan ook het perfecte voorbeeld van.

Blood Money is een reactie op de cultuur van hebzucht die doorsijpelt bij machthebbers over de hele wereld. Een regelrechte aanklacht tegen de elite die handelt uit eigenbelang en de politiek die daarbij hoort. Je hoort de woede, maar ook de energie van de jongere generatie in dit nummer. Los van de tekst, zijn we natuurlijk fan van de stuwende riffs en de dreunende ritmesectie.

Het album werd geproducet door Dan Carey (Fontaines D.C., Kae Tempest, Wet Leg) en zal verschijnen op 26 augustus via Speedy Wunderground.

Op 20 mei kan je The Lounge Society live aan het werk zien op het Everything UK festival in de Charlatan in Gent.

Facebook – Twitter – Instagram – Spotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More