Home Singles THE INDUCTORS – Unborn Child (Eigen Beheer)

THE INDUCTORS – Unborn Child (Eigen Beheer)

by Björn Comhaire

De Zwevegemse singer-songwriter Philippe Laperre geniet lokaal enige bekendheid met zijn project Gulder & Ikke maar doet het deze keer in het Engels met zijn band The Inductors.
Samen met Frederik Vandenbogaerde, Mirjana Decock, Geert Peeters en Dominiek Derore bracht hij recent een eerste single Unborn Child uit.

Screengrab uit videoclip © The Inductors

Het liedje gaat over des mensens innerlijke kind en hoe het miskennen ervan een betekenisvolle relatie met anderen bemoeilijkt. Diepe inzichten die Laperre en zijn band trachten te vertalen naar een folky nummer en een videoclip (van de hand van ene CottonBro).

Het nummer klinkt helemaal niet slecht en vooral het melancholische vioolwerk werd hier ten huize goed gesmaakt. Het ‘Vlengels’ van Laperre daarentegen zorgde nu en dan voor gekrulde tenen. Een fijn diy project van een band die graag wat dieper graaft en dat kunnen wij alleen maar toejuichen!

VI.BE / FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More