Home Singles THE FOREST CROOKS – To The Lost

THE FOREST CROOKS – To The Lost

by Bart Verlent

Het Antwerpse viertal The Forest Crooks brengt stevige rocksongs die lekker smerig klinken. Deze rockers geven hun namen niet vrij maar op hun vi.be pagina staat dat The Wolf zingt, The Deer gitaar speelt, The Lynx bas speelt en The Fox achter het drumstel zit… Hun songs gaan over alles wat zweeft tussen licht en donker en dwaalt mee in (half)dronken of beschonken toestand door hun bos vol verhalen.

© The Forest Crooks

Op 2 november losten de Forest Crooks hun nieuwe single To The Lost… Op Allerzielen dus. Het nummer is “een ode aan de doden” maar ook aan zijn die in de leegte van het verlies achterblijven. Ze bundelen hun krachten om deze stevige song tot bij iedereen te krijgen die reeds een bloemetje legde op het graf van een dierbare.

Het nummer begint vrij ingetogen maar na een tijdje spat het uit elkaar met stevige gitaarsolo’s, donderende drums en The Wolf die zijn keel volledig openzet. The Forest Crooks laten met deze song horen dat ze stevig uit de hoek kunnen komen maar ook heel subtiel kunnen zijn.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More