Home nieuws TURPENTINE VALLEY brengt tweede album uit op 25 februari 2022

TURPENTINE VALLEY brengt tweede album uit op 25 februari 2022

by Ann Cnockaert

Vandaag is het exact 2 jaar geleden dat Turpentine Valley z’n debuutalbum ETCH uitbracht op Dunk!Records. Geen beter moment om aan te kondigen dat het post-metal drietal op 25 februari 2022 de opvolger ALDER via datzelfde Dunk!Records op de wereld loslaat.

Opnames, mixing en mastering waren opnieuw in handen van Stef Exelmans, voor de productie deed Turpentine Valley dit keer een beroep op Tim Toegaert. Op de nieuwe plaat zoekt de band nog iets explicieter de donkere grenzen van het instrumentale post-metal genre op, zonder aan melodie en intensiteit in te boeten. Artwork en tracklist worden later vrijgegeven, net zoals de data voor een aantal release shows. “We kijken terug op een leerrijk schrijfproces,” aldus de band, “waarbij jamsessies noodgedwongen plaats moest maken voor muziek schrijven van op afstand. Maar we zijn zelf alvast supertrots op het resultaat. Daarnaast zijn we vooral ook dankbaar dat we bij Dunk!Records opnieuw de kans, steun en het vertrouwen krijgen om onze muziek uit te brengen.”

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More