Home Grensverleggers THE ARCH – Dark Room (Trisol)

THE ARCH – Dark Room (Trisol)

by Nel Mertens

Het derde maandelijkse nieuwe nummer van The Arch is er ! Op deze manier is uitkijken naar het full album dat er aan komt in december 2018 pure verwennerij.

De fans kijken vier weken lang uit naar het volgende nummer, terwijl ze de voorgaande – Blood Crystals en Alien Ann – blijven draaien en meezingen ‘untill they know them by heart’, wat komende optredens ook alleen maar intenser zullen maken. Heerlijk om The Arch een jaar lang op die manier te kunnen volgen, om dan in december uit te komen bij een gevarieerd album met 12 nummers die elk door de ingeving van het moment, de inspiratie van de maand vorm kregen.

Dark Room is een energiek nummer dat catchy klinkt. De donkere clip is al even dynamisch als het nummer: Knappe beelden van de al even knappe artiesten,  spelend met licht en een prachtig stukje powderdance ! “I can hear but I can’t listen … I can touch but cannot feel.” Iets wat iedereen wel kan herkennen, of je het nu letterlijk of figuurlijk interpreteert in een fysieke of emotionele donkere kamer… Met de woorden “The future is a mistery” verlangen we naar meer !

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More