Home Singles THE 925 – Get Out Of Kitchen (Eigen Beheer)

THE 925 – Get Out Of Kitchen (Eigen Beheer)

by Björn Comhaire

Het is ondertussen alweer twee maand geleden dat het Gentse viertal The 925 debuteerde met het straffe Fake Love. Een nummer waar wij het heerlijk warm van kregen en dat zich dagenlang nestelde in ons auditieve geheugen.

In aanloop naar de release van hun ep begin volgend jaar, brengt het broederschap een tweede single uit: Get Out Of My Kitchen. En ja hoor, het is weer van dattum! Vanaf de eerste seconde gooit Bram Baele zijn stevig gerodeerde stembanden op onnavolgbare wijze in de strijd met een oerkreet waarvoor James Brown nederig het hoofd zou buigen.

In minder dan drie minuten tijd zetten The 925 de boel compleet op stelten en bouwen ze een feestje alsof morgen niet bestaat. De piano wordt Great Balls Of Fire-gewijs aan flarden geramd terwijl Baele ons de keuken uitbrult. Het nummer wil ons aanmoedigen om ons eens wat minder met andermans zaken te bemoeien. Niet evident natuurlijk als je eerst je hele privé leven online gooit.

Je kan The 925 binnenkort bewonderen in hun natuurlijke habitat (op het podium dus) en wel op 2 november in het Gentse Bar Broos. Op 21 november staan ze, samen met RHEA en OPROER in de Brussels AB Box. Je moet er dan wel vroeg bij zijn want het eerste optreden begint al om 18u20!

Meer live data vind je hieronder.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More