Home Singles TESSA DIXSON – Keep Going (KRANKk Remix) (P.I.A.S.)

TESSA DIXSON – Keep Going (KRANKk Remix) (P.I.A.S.)

by Bart Verlent

Terwijl we aan het wachten zijn op nieuw werk van Tessa Dixson, krijgen we verschillende remixen van nummers van haar debuutplaat Genesis. Vorige maand verscheen de ep Tender Me met remixen van Stereoclip, The Subs en Sander W. Nu is het de beurt om Keep Going onder handen te nemen. Deze keer zorgden Rheinzand, Borokov Borokov en KRANKk voor stevige herwerkingen.

© Tessa Dixson

De remix van KRANKk wordt als single uitgebracht. In de originele versie heeft Keep Going een hoog techno gehalte. Het Antwerpse trio maakte er een UK garage, grime & bass versie van met de typische KRANKk-elementen: donkere en nerveuze synths en baslijnen. En dat maakt deze remix uniek en boeiend.

Dixsons warme stem en de koele synths en bassen van KRANKk houden het nummer boeiend tot op het einde. Wat ons betreft mag KRANKk vaker met Tessa Dixson samenwerken. De combinatie zorgt voor vuurwerk.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More