Home Singles TARAHUMARA FEAT. AMBROOS DE SCHEPPER – Moving

TARAHUMARA FEAT. AMBROOS DE SCHEPPER – Moving

by Bart Verlent

Tarahumara is de naam van een volk dat leeft in het noorden van Mexico, het is ook de naam van de nieuwe band rond Alexander Serneels en Wonne Joosen. In het verleden maakte het duo deel uit van de indierockband Humble Flirt waarmee ze de finale bereikten van Humo’s Rock Rally. Met hun nieuwe project gaan ze een volledig andere richting uit die we, om het ons gemakkelijk te maken, avontuurlijke synthpop zullen noemen.

© Tarahumara

Samen met Moving brengt het duo ook hun debuutep How We Once Looked Upon Tomorrow uit. De ep werd gemixt en geproducet is door Orson Wouters (Sleeper’s Reign). Ze werkten samen met Lukas Hermans (Sleeper’s Reign) en Leen Diependaele (Samowar) die de vocals verzorgen. Verder kregen Alexander en Wonne op deze single het gezelschap van saxofonist Ambroos De Schepper (Bandler Ching) die de track met een krautrock vibe nog meer kleur geeft. Het resultaat is dromerige, instrumentale krautrock die uniek en erg aanstekelijk klinkt.

Tarahumara brengt een origineel geluid dat de platgetreden paden schuwt. Dat bewijzen ze met deze ijzersterke single die trouwens de perfecte soundtrack is voor een broeierig hete dag.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More