Home Singles SUSTAIN – The Jester

SUSTAIN – The Jester

by Ann Cnockaert

Sustain is een band uit de Denderstreek die in maart 2020 hun ep Moral Hangover heeft uitgebracht. Net als velen werd Sustain getroffen door de gevolgen van de corona-uitbraak, waardoor hun mogelijkheden om op te treden en hun ep te promoten beperkt waren. Ondanks deze tegenslag liet de band uit Denderleeuw zich niet ontmoedigen en zijn ze opnieuw de studio ingedoken om aan nieuwe muziek te werken. Sustain zat niet stil en dat hoor je in hun nieuwste single The Jester.

© Sustain

Sustain bestaat uit vier getalenteerde muzikanten: zanger Lander Waegeman, bassist Stijn Vanderroost, gitarist Brecht Van Nieuwenhove en drummer Birger Asselman. Hun muziekstijl is beïnvloed door het geluid van stevige rockbands als Foo Fighters, Nirvana, Audioslave en Royal Blood.

Met The Jester levert Sustain een indrukwekkende muur van geluid, waarbij krachtige gitaren en intense vocalen samensmelten tot een verpletterend geheel.

Sustain straalt energie en enthousiasme uit en is klaar om het volgende hoofdstuk in hun muzikale carrière aan te vatten.

Facebook – Instagram – Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More