Home Concerttip CONCERTTIP: JAMES WALSH (Starsailor) – Gent, Zaal Goedleven (13/04/2023)

CONCERTTIP: JAMES WALSH (Starsailor) – Gent, Zaal Goedleven (13/04/2023)

by Hannelore Dieleman

We kennen hem als frontman van de succesvolle Engelse postbritpopband Starsailor. Ondertussen heeft James Walsh zich onmiskenbaar bewezen als singer-songwriter. Zijn nieuwste release, en tegelijk zevende (!) solo-album Coming Good, dateert van januari 2023 en werd, met zijn minimalistische productie, tedere zangpartijen en akoestische gitaarpartijen, goed onthaald. In het verleden werkte de zanger samen met onder meer Eliza Doolittle, Melanie C, Suzanne Vega, en Professor Green.

Op 13 april is James Walsh te zien in Zaal Goedleven te Gent/ Oostakker, waar hij ons zal verblijden met solowerk, alsook enkele Starsailordeuntjes en dit alles in een intieme, akoestische setting. Dit optreden maakt deel uit van een kleine tournee doorheen Nederland en België, met naast Gent ook een stop in Hasselt in Cafe Cafe. Wij kijken er alvast naar uit.

Zaal Goedleven is trouwens een gloednieuwe concertzaal in Oostakker, op een 4-tal km van station Gent-Dampoort. Benieuwd naar deze nieuwe speler in het zalencircuit.

Tickets hier verkrijgbaar

FacebookInstagramWebsite

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More