Home Belgisch SUPERGIZMO – Girl With A Mission (Eigen Beheer)

SUPERGIZMO – Girl With A Mission (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Eind jaren 90 was zanger/gitarist Dominique De Vos (Buzzkill Baby) lid van de rock -n’-roll band Supergizmo, samen met bassist Jean-Marc Talloen en drummer Peter De Bosschere van Derek & The Dirt en gitarist Berre Van Hoeylandt. Ze brachten twee singles en een ep uit. Ook namen ze in 1997 nog een album op maar die schijf is nooit uitgebracht.

(c) Supergizmo

Nu 23 jaar later heeft het viertal deze opnames van het onuitgebracht album van onder het stof gehaald. Uit deze opname sessies hebben ze van het nummer Girl With A Mission een clip gemaakt. De clip is gemaakt in de coronatijd dus de ex-leden hebben zichzelf thuis gefilmd en daar hebben ze nog foto’s van vroeger bij gelijmd.

Supergizmo bracht catchy rock-‘n-roll die niet zou misstaan op het podium naast oude rockers van The Scabs en The Wolfbanes. In Girl With A Mission horen we glamrock echo’s van The Sweet en Cheap Trick en die hebben ze gecombineerd met een heel sterk refrein. Lekkere, pure rock-‘n-roll van de bovenste plank waar je naar het einde toe het refrein op kan meebrullen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More