Home Singles SUNCREEK – Palmer

SUNCREEK – Palmer

by Bart Verlent

Het is alweer een tijdje geleden dat we nog iets te horen kregen van het Ieperse Suncreek. Het laatste wapenfeit van de zeskoppige bende was het debuutalbum Funeral Party and Other Sad Songs uit 2020. Ondertussen heeft de band niet stilgezeten, er waren wat personeelswissels en vorig jaar namen ze deel aan Humo’s Rock Rally waar ze in de halve finale belandden. Met veel goesting trokken ze terug de studio in, waar Frederik Desmedt (gitarist bij Dirk.) zich achter de knoppen zette en instond voor de productie.

©Suncreek

Palmer etaleert een nog intenser Suncreek-geluid dan op hun vorige opnames. We horen meer variatie en subtiliteit in de nieuwe track, het enige dat gebleven is, is de bom aan energie die deze kerels altijd in hun songs steken en de overtuigende stem van Thibault Doise.

Dit is gedreven postpunk zoals postpunk moet klinken, een pure onversneden brok agressie.

Suncreek is goed op weg om nog meer potten te breken. Deze nieuw single laat horen dat ze klaar zijn om ook in het buitenland furore te maken.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More