Home Singles SUNBEAM – Every Time You Call

SUNBEAM – Every Time You Call

by Ann Cnockaert

Sunbeam, de band uit het pittoreske plaatsje Whitby aan de Oostkust van Engeland, is aan een opmars bezig. Ze hebben net opgetreden in het voorprogramma van Kaiser Chiefs en het lijkt erop dat ze binnenkort zullen doorbreken met hun aanstekelijke nummers. Na Empire krijgen we nu hun nieuwste single Every Time You Call.

©Sunbeam

Sunbeam bestaat uit James Organ-Simpson (zang), Nicky Baxter (gitaar en drums) en Sean Stuart (leadgitaar) en Nick Craven (percussie) en werd gevormd in 2015.

Every Time You Call is een nummer dat je meteen in een vrolijke stemming brengt. De aanstekelijke melodie en de zomerse vibe zorgen voor een gevoel van positiviteit en optimisme. Het nummer nodigt uit om mee te zingen en mee te dansen. Maar het gaat niet alleen om de muzikale kant van het nummer, de tekst heeft ook een boodschap van zelfmotivatie en doorzettingsvermogen. Het is een aanmoediging om niet bij de pakken te blijven zitten en zelf actie te ondernemen om je doelen te bereiken.

Every Time You Call een heerlijke feelgoodsingle die je direct in een betere stemming brengt.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More