Home Singles SUMMIT OF THE BIG LOW – Thin Air

SUMMIT OF THE BIG LOW – Thin Air

by Ann Cnockaert

Summit Of The Big Low is het soloproject van Toby Uffindell-Phillips gekend van Sound Sanctuary en de indiepopband Burning Shapes. In aanloop naar de release van zijn debuutalbum Thin Air deelt hij het gelijknamige nummer met een spectaculaire 360° videoclip.

De video, die een intieme blik werpt op een relatie op een cruciaal keerpunt, won drie Remi Awards op het WorldFest-Houston International Film Festival in Texas, in de categorieën New Artist, Performance Arts Film en Live Action Experimental Film. De film werd reeds geselecteerd voor het Aesthetica Short Film festival en wordt momenteel ook vertoond in de Plymouth Market Hall Dome, Europa’s eerste bioscoop in planetariumstijl die speciaal is gemaakt voor het bekijken van 360°-shows.

De video is gemaakt als een multidisciplinair experiment tussen Summit Of The Big Low, productiemaatschappij Khaki Films en de verhalenvertellers van No-One’s Watching. Het is de bedoeling de talen van muziek en beweging te gebruiken om het potentieel van verhalen vertellen in 360° te verkennen en de meeslepende ervaring te omhelzen.

Wat de video zo speciaal maakt is dat jezelf kiest waar je de focus legt en zo is de ervaring die dat met zich meebrengt voor iedereen anders. Geniaal als je het ons vraagt!

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More