Home Singles STOOP KID – This Much Of Anything (V2 Records)

STOOP KID – This Much Of Anything (V2 Records)

by Bart Verlent

Singer-songwriter en multi-instrumentalist Jens Rubens verdiende zijn sporen bij Capibara, Ero Guro en Coma Commander. In 2018 besliste hij echter dat hij eigen nummers wilde uitbrengen die volledig anders klonken dan wat hij met die bands deed. Datzelfde jaar debuteerde hij als Stoop Kid met Nothing From Under The Sink en You Cool, Man? waarin al duidelijk was dat hij heel wat in zijn mars had. Na de ep’s Uhm Yeah Sure en Nothing At All kregen we de sublieme debuutplaat Camp Careful, die allemaal op Gazer Tapes verschenen. Nadat Stoop Kid werd gekroond tot artist is residence in Muziekgieterij in Maastricht bood V2 Records hem een platencontract aan.

In de professionele studio van de Muziekgieterij kon Rubens eindelijk zijn composities deftig opnemen met als resultaat het tweede Stoop Kid album Mount Cope day op 3 november zal verschijnen.

This Much Of Anything is ondertussen al de derde single uit dat album en klinkt weer even aanstekelijk als alle andere Stoop Kid liedjes. Het is een uptempo nummer waar je onmogelijk kan op stilzitten en het klinkt zo verfijnd en zalig in het oor dat we al van de eerste beluistering verslaafd zijn.

Het is fijn om te merken dat Jens Rubens’ talent eindelijk ontdekt werd en dat hij nu zijn liedjes kan laten schitteren, want dat verdienen ze zeker!

Stoop Kid kan je aan het werk zien op:

12/10 – Cabron, Antwerpen
27/10 – Kinky Star, Gent
03/11 – De Klinker, Aarschot
05/11 – Kuub, Mechelen
25/11 – CC Den Amer, Diest

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More