Home Belgisch STOMPD – Homies (Eigen Beheer)

STOMPD – Homies (Eigen Beheer)

by Nel Mertens

Vers DIY-talent uit Limburg! De 26-jarige Dreez Cox lijkt een rebels en grappig kantje te hebben, want in zijn eerste nummer met videoclip pakt hij de groter wordende kloof tussen jongeren en de politie aan.

(c) Dreez Cox – StompD

En dat zette de jongeman – die opgroeide in een gezin waar twee politiemensen de plak zwaaiden – met een vleugje gedeelde pret aan om deze single vol te rappen. Hiphop en rap. Als we zijn single Homies beluisteren, doet hij ons glimlachend terugdenken aan DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince (jaja, van Bel-Air). Waarmee we willen zeggen dat dit nummer catchy klinkt en wel even in je hoofd blijft hangen, zonder dat het de diepte heeft van een Zwangere Guy of een Eminem. Maar luchtigheid was dan ook the name of the game bij StompD.

Dreez werd geboren zonder linkerhand en vertelt ons dat hij zijn stomp heel bewust als karakter in de videoclip gebruikte, om alles luchtiger en grappiger te maken.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More