Home Belgisch STICE – Superficial

STICE – Superficial

by Stefan Schemmann

Stel je voor. Antwerpen bij nacht. Je loopt door een smalle steeg. Aan het einde van de doodlopende straat open je een ijzeren deur. De machinebeat van Superficial blaast je hoofd eraf, gevolgd door de kettingzaaggitaar. Industriële muziek voor industriële mensen. Mensen in zwarte leren jassen die vreemde bewegingen maken in het stroboscooplicht.

Vrouwen die in de duisternis verschijnen en je aankijken met een niet knipperende blik. Je weet niet of ze dichter bij je willen komen. Of bij de eerstvolgende gelegenheid een mes willen trekken. Zwarte weduwe stijl. Er hangt een ramp in de lucht. Maar je weet niet eens of jij het slachtoffer of de dader bent. Misschien komt niemand er levend uit.

Stice is meer dan 2 jaar stil geweest, maar nu is hij terug. Superficial is de eerste single van de aankomende ep A Fraud in the Fabric. Vrienden van de regenachtige nacht, wanneer alleen de hardgekookte types op stap zijn, moeten hier luisteren. Een harde dancebeat die je meesleurt tussen de nepvrienden op de dansvloer. Er wordt niet lachen. Gevaarlijke heksenwezens die wachten tot je de verkeerde beweging maakt op het verkeerde moment.

Alleen Trent Reznor kwam hier levend weg. Maar niet gezond. Drink je rode wijn op. Je vindt ons op de dansvloer.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More