Home Singles STEREOSEAT – Shiver

STEREOSEAT – Shiver

by Nel Mertens

Tom Van Dorpe (zang, gitaar), David Van Glabeke (gitaar), Maarten De Meyer (bas) en Jelle Lefebre (drums) zetten één van de Stereoseat-tracks van hun laatste album in de kijker met een nieuwe videoclip. Shivers vind je terug op Heavenly Creatures en de beelden erbij versterken de sfeer én de boodschap.

Ook Shivers is een ongepolijste, straffe rocksong, die met een eigenzinnige – ietwat bizarre – intro start. We horen dwarrelende synths, maar horen vooral ook hoe verrijkend de verschillende invloeden van alle bandleden zijn voor de sound die ze samen als Stereoseat neerzetten.

In twee kortfilms vertelt de clip het verhaal van de ‘verloren’ mensen, die weigeren om zichzelf in de spiegel te bekijken en te reflecteren. Ze volgen een zelfdestructief pad, waarop jammer genoeg ook hun naasten mee wandelen.

De videoclip werd gecreëerd in samenwerking met Loïc Dille’s productiehuis Astemblief!, die ook de clip maakte bij Border Animation van op het Safety Car Crash-album.

(Her)lees hier ook onze review over het album Heavenly Creatures.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More