Home Singles STACE – Tainted

STACE – Tainted

by Ann Cnockaert

Tainted is de tweede single van STACE’s aankomende ep Overblue en vormt het begin van een nieuw muzikaal hoofdstuk. Terwijl haar vorige single Underwater diende als overgang van haar eerste ep naar nieuw werk, laat ze nu een andere facet van haar artistieke expressie zien.

Voor de bijbehorende videoclip bundelde STACE opnieuw haar krachten met de getalenteerde Brusselse regisseur Ila Pittalugo (bekend van samenwerkingen met artiesten als Emma Bale, Noémie Wolfs en Pommelien Thijs). Samen met het team van Enfant Terrible Films begaf ze zich naar een pittoresk kuststadje aan de Noordzee, waar ze het verhaal van Tainted opnieuw tot leven brachten.

STACE brengt de tekst in de openingsstrofe weemoedig, maar met een vleugje hoop. De harmonie tussen melancholie en het beloftevolle licht aan het einde van een lange tunnel weerklinkt in haar zang. Hoewel de essentie van haar neosoul-stijl onmiskenbaar aanwezig blijft in Tainted wordt deze nog verder verrijkt door schitterende arrangementen.

Markeer alvast de datum: STACE zal op 10 november optreden in de AB Club. De ep-release van Overblue is gepland op 27 oktober.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More