Home Singles SPIT TAKES – Teeth

SPIT TAKES – Teeth

by Ann Cnockaert

Een explosie van rauwe emotie en ongebreidelde melodieën, dat is waar Spit Takes voor staat. Deze Amerikaanse punkband, opgericht in 2022, laat een onuitwisbare indruk achter met hun intense geluid en compromisloze teksten.

Met frontvrouw Vanessa McKinney aan het roer, biedt de band een gedurfde mix van ongecensureerde teksten en pakkende melodieën. Hun nieuwste single Teeth is een voorbeeld van empowerment en individualiteit. Het nummer viert autonomie en zelfrespect, terwijl het een uitdagende en provocatieve boodschap uitdraagt.

Naast McKinney bestaat de band uit Monet Wong op gitaar, Angie Lynch op bas en Charles Gehr op drums. Als een ontembare eenheid sleuren ze luisteraars mee in een draaikolk van rauwe, krachtige energie.

Spit Takes nodigt je uit op een ongecensureerde reis door de rauwe wereld van punk, waar traditionele grenzen worden uitgedaagd en verkend. Voor liefhebbers van het gedurfde geluid van bands zoals Bikini Kill is Spit Takes absoluut een band om te volgen.

FacebookInstagramBandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More