Home Singles SORRY – Let The Lights On (Domino)

SORRY – Let The Lights On (Domino)

by Bart Verlent

De Londense band Sorry werkte maar liefst vier jaar aan hun debuutalbum 925 met producer James Dring ( Gorillaz, Lana Del Rey). Overal werd de plaat lovend onthaald maar voor de opvolger wou het vijftal het volledig anders aanpakken. Ze trokken de studio in met Adrian Utley van Portishead als producer en in twee jaar tijd namen ze een album op dat een hommage is aan de klassieke singer-songwriters van de jaren ’70 zoals Carly Simon en Randy Newman.

© Sorry

Anywhere But Here verschijnt pas op 7 oktober maar nu krijgen we al een preview met de single Let The Lights On. Het nummer is volgens de band een grappig liefdesliedje om op de dansen in de clubs. Het is het laatste nummer dat ze schreven voor de nieuwe plaat en het was zowat het enige nummer dat een beetje upbeat klonk. Iedere keer dat Sorry werd het wat meer poppy.

Door de gedreven elektrische drums en het gebruik van verschillende effecten op de gitaar en de stem van Asha Lorenz klinkt Sorry als een kopie Garbage. Let The Lights On klinkt erg catchy en toegankelijk, we missen wat de hoekige verrassingen die we te horen waren op hun oudere nummers. Zeker geen slechte song maar het wordt nog afwachten of alle nummers op de nieuwe plaat zo clean klinken.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More