Home Concerttip Volledige line-up Baroeg Open Air 2022 bekend

Volledige line-up Baroeg Open Air 2022 bekend

by Nel Mertens

Klaar voor een portie harde, alternatieve muziek? Dan is Baroeg in Rotterdam de ideale plek om naartoe te trekken op zaterdag 10 september 2022. Baroeg Open Air vult zijn podia in het Rotterdamse Zuiderpark van 12 tot 23 uur.

pen air 2022

En de affiche is ondertussen volledig! Daar zijn we enkele topnamen die voor een feestje zullen zorgen, zoals de grindcore van Napalm Death, de futurepop van VNV Nation, de digital hardcore van Atari Teenage Riot, de hardrock van Hardcore Superstar, de death/thrashmetal van de Rotterdamse trots Thanatos, eigen Belgische trots Suicide Commando… De volledige line-up vind je hier.

Naast een lading bands, presenteren ze ook een extra, nieuw podium: Stroomstoot.

Dit nieuwe mini-podium bij de Electronic Stage is een knus en intiem soundsystem. De muziek op Stroomstoot kan spannend zijn, confronterend of raar, maar staat altijd strak van de energie. Op deze eerste editie kan je er stijlen als analoge rave, Rotterdamse drum ‘n bass, opzwepende jungle, stuiterende psytrance, donkere tekno en melodieuze electro horen.

De Plee Sessies kregen deze editie een andere naam: Puppi’s Plee Sessies. En daar is een reden voor… Puppi de Jong (Baroeg veteraan in hart en nieren) overleed begin dit jaar plotseling aan een hersenvliesontsteking. Baroeg Open Air heeft haar ter nagedachtenis een plekje gegeven bij haar favoriete stage.

Naast wijze livemuziek, is ook het prijskaartje meer dan wijs: kinderen t.e.m. 12 jaar zijn gratis welkom. Een ticket kost in voorverkoop (t.e.m. 9/8) 9,99 euro, daarna 15 euro en aan de kassa betaal je 20 euro.

Website / Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More