Home Belgisch SONS – Succeed (PIAS)

SONS – Succeed (PIAS)

by Geert Mertens

Kan je van een loeiende sirene een geheide hit maken? De nieuwe SONS lijkt de mosterd gehaald te hebben bij de ambulance of de brandweer. Al geeft de band er na het eerste deel wel een twist aan. Is ie daarom slecht, horen we je denken. Neen, totaal niet. Het geheel wordt ondersteund door een militaristisch aandoend roffeltje en er is de oh zo herkenbare en magnifieke stem van de frontman Robin Borghgraef.

SONS @ BOOMTOWN 2019 © Björn Comhaire

Succeed is minder speels en catchy dan Naughty, Ricochet en Nothing. Het nummer leunt meer aan bij live-moshers als Tube Spit. Er zit ook een ideaal moment in het nummer om de band voor te stellen. Na drie minuten gaat de drum alleen verder en valt de bas in. Een rustpauze voor de sirenes weer gaan loeien.

Deze SONS is minder radiogevoelig maar wel des te meer voer voor de festivalweide. Al moet het publiek wel oppassen dat het niet denkt dat er een ambulance aangereden komt.

Het nieuwe album Sweet Boy van SONS verschijnt op 22 april.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More