Home Singles SONIC TIDES – Insomnia

SONIC TIDES – Insomnia

by Bart Verlent

Uit Luik komt de vijfkoppige formatie Sonic Tides die een unieke mix maken van noise, psychedelische rock en stoner. Zo brengen ze een geluid dat duelleert tussen hypnotiserende harmonieën en een donkere wereld. Vorig jaar brachten ze hun debuutep Six Sided Square-1st uit en nu laten ze een nieuwe single los op de mensheid.

© Sonic Tides

Insomnia is een ode aan mensen die lijden aan slaapstoornissen. In de tekst beschrijven ze de onophoudelijke gedachten die sommigen ervan weerhouden om te slapen, zelfs in een staat van extreme vermoeidheid. Blijkbaar hebben meerdere leden van Sonic Tides last van slapeloosheid en ze konden hun gevoelens dan ook perfect verwoorden in dit nummer.

Insomnia is een donkere stoner song dat een constante dreiging in zich draagt. Het is een gevarieerd nummer waarin ze van het stevige regelmatig overgaan naar het subtiele en met straf gitaar- en sterk drumwerk. Het levert een zeer overtuigend nummer op waar je misschien wel slapeloze nachten van krijgt.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More