Home Singles SONDER – Anywhere

SONDER – Anywhere

by Bart Verlent

Singer-songwriter Kirstie De Kerf trad vroeger naar buiten onder de naam Kirstie DiAlegria, nu maakt ze deel uit van de negenkoppige band Sonder. Kristie wil ons met haar band meenemen op een verre reis door meeslepende grooves, melancholisch melodieën en verhalen over escapisme, onthechting en het vinden van geluk. In hun sound zitten invloeden van Stevie Wonder en Fleedwood Mac tot Feist en Radiohead.

© Sonder

Vorig jaar trok de band naar het Engelse Brighton om hun debuuplaat op te nemen bij Tim Bidwell (Lucy Rose, Hardkandy, Sam Brookes,…), die langspeler verschijnt op 24 november.

Anywhere is de eerste single uit dat debuut. Het begint als een puur singer-songwriter liedje maar als de elektrische gitaar, drum, bas en de vijfkoppige backings invallen, krijgen we een gelaagd nummer dat mooi open bloeit.

Kirstie heeft een mooie, soepele stem die op zich al fantastisch is maar in combinatie met de band nog naar een hoger niveau getild wordt.

Deze knappe song maakt ons zeer benieuwd naar meer werk van deze talentrijke band. Anywhere is alvast een heel straf visitekaartje dat deuren zal openen.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More