Home Singles SOHNARR – Radar (PIAS)

SOHNARR – Radar (PIAS)

by Bart Verlent

Sinds Patricia Vanneste uit Balthazar stapte komt ze meer en meer op de voorgrond. Bij Hydrogen Sea schilderde ze de nummers van het duo mooi in, ook bij Oko Yono en DRIFTWOOD. speelde ze meer een hoofdrol tegenover vroeger. En dat is mooi om te zien want Vanneste is een topmuzikante die heel wat in haar mars heeft.

(c) Cath Van Laere

Komende vrijdag verschijnt dan het debuutalbum, Coral Dusk, van haar soloproject Sohnarr. Voor dit album trok ze naar Scandinavië gewapend met viool, een micro en haar computer. Dat op zich is al een bewijs dat Vanneste zeker was van haar project en dat ze beschikt over genoeg inspiratie en creativiteit.

Radar is tegenover de vorige twee avontuurlijke singles het meest toegankelijk. Het nummer gaat over evenwicht en ruimte binnen een relatie. In dit verhaal nemen sommige mensen meer ruimte in dan anderen en beperken zo de andere.

Radar is een heel mooi, intens nummer waarin Patricia ons meeneemt met haar dromerige stem op een donker pad. Sombere beats vullen de warme arrangementen mooi aan. Ze weet de perfecte sfeer op te roepen met deze compositie met haar betoverende vioolklanken. Radar is een heerlijke nieuwe single die ons nog meer doet uitkijken naar het debuutalbum.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More