Home Singles SOHNARR & CHANTAL ACDA – Playing Hard To Get (PIAS)

SOHNARR & CHANTAL ACDA – Playing Hard To Get (PIAS)

by Bart Verlent

Vorig jaar bracht Patrica Vanneste onder de naam Sohnarr haar prachtig debuutalbum Coral Dusk uit dat ze schreef en opnam op afgelegen plekken in Zweden en Noorwegen. Het voorbije jaar nodigde Vanneste acht artiesten uit om elk één nummer van dit album als inspiratiebron te gebruiken voor een persoonlijke herwerking. Nadat Ansatz Der Maschine Tiptoe onder handen nam en SX Radar, krijgen we nu een bewerking van Playing Hard To Get door Chantal Acda.

© Kasper Baele

Chantal nam deze bewerking, net zoals het origineel, in één take op. Ook is dezelfde dromerige sfeer terug te vinden in deze nieuwe versie en vulde Acda het nummer mooi aan met gevoelig gitaarwerk en haar mooie, intense stem. Ze heeft ervoor gekozen om het nummer niet tot de perfectie te polijsten. Dat past volgens haar niet bij het plaatje van natuur en rauwheid, maar het is zo ook perfect en raakt heel diep.

Op 4 maart 2022 komt de volledige plaat Coral Dusk – Reworked uit. Dit wordt op 31 maart in de Gents Handelsbeurs gevierd waar Sohnarr met een aantal artiesten een intieme set zal spelen en de rework plaat exclusief ook live zal brengen. We zijn er zeker van dat deze wondermooie versie van Playing Hard To Get één van de hoogtepunten wordt van de avond.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More