Home Singles SISTER MAY – The Kneep

SISTER MAY – The Kneep

by Bart Verlent

Voor wie nog niet goed wakker is, heeft Sister May met hun nieuwe single The Kneep het perfecte recept gemaakt om eens stevig wakker geschud te worden. Deze band uit Roeselaere brengt een stevige combinatie van grunge en progressieve rock met invloeden wave en metal. Vorig jaar speelde Sister May hun 100ste optreden en hebben ze hun nieuw album opgenomen dat volgend jaar het licht zal zien.

© Sister May

The Kneep is het eerste voorproefje van de te verschijnen plaat en als alle nieuwe songs in de lijn liggen van deze nieuwe single dan zal dat wel een stevige bom van een album worden. Sister May komt hier met veel power uit de hoek. Ook bracht het vijftal veel variatie in de song zodat we van de ene hoek naar de andere hoek van de kamer worden gekatapulteerd.

Het is duidelijk dat de band gegroeid is in hun geluid en het songschrijven. Met The Kneep levert Sister May een zalige schijf af die lang blijft nazinderen.

Je kan Sister May aan het werk zien op:

28/11 – Art Vortn Vis, Ieper (samen met Killthelogo en Lalma)
09/12 – Silimito, Roeselaere (met The Mars Model en H3KTOR)

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More