Home Singles SLOWDIVE – Skin In the Game (Dead Oceans/Konkurrent)

SLOWDIVE – Skin In the Game (Dead Oceans/Konkurrent)

by Bart Verlent

Op 1 september is het eindelijk zover. Na zes jaar wachten verschijnt het vijfde Slowdive-album Everything Is Alive. Rachel Goswell, Neil Halstead, Christian Savill, Nick Chaplin en Simon Scott namen hun tijd om een straffe nieuwe plaat uit te brengen en, te horen aan de eerste single Kisses, hebben tijd en arbeid geloond.

© Slowdive

Dat geldt zeker voor de tweede single Skin In The Game. Terwijl de band op de eerste single eerder ingetogen uit de hoek kwam, halen ze nu terug de gitaar “wall of sound” uit de kast en ja, dat klinkt altijd indrukwekkend. Het refrein klinkt dan weer heel liefelijk wat perfect past bij dit dromerige pareltje.

Ondertussen gaf de band al een prachtige show op het Glastonbury festival en toeren ze momenteel door Australië. Er volgt nog een toer door Amerika en het VK, voor Europa werd nog steeds niks bekend gemaakt. Wij hopen in elk geval dat ze ons land niet overslaan en in de tussentijd kijken we al volop uit naar het album.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More