Home Singles SLAM – This World (Retro Belgica vs Mr JB Bootleg)

SLAM – This World (Retro Belgica vs Mr JB Bootleg)

by Ann Cnockaert

Het muzikale landschap wordt vaak gedefinieerd door samenwerkingen die de grenzen van creativiteit en innovatie verleggen. In een recente en opmerkelijke alliantie hebben dj Jeroen Buysse en het gerenommeerde duo Retro Belgica, bestaande uit Peter Bellaert en Koen Patteeuw, de handen ineengeslagen om een frisse wind te laten waaien door de hit This World van rapper Slam.

Voor Jeroen Buysse begon de reis in de muziek op een jonge leeftijd, waarbij zijn passie voor elektronische beats al snel uitgroeide tot een onweerstaanbare toewijding aan het draaien. Nu, jaren later, heeft hij zich opgewerkt naar de dansvloeren van diverse clubs en is hij een prominente figuur geworden in de scene. Zijn missie? Niets minder dan zijn diepe liefde voor muziek overbrengen naar het publiek, elke beat en elk moment transformeren tot een onvergetelijke ervaring.

De sleutel tot succes in dit veeleisende domein? Samenwerking met de besten in het vak. En dat is precies wat deze samenwerking tussen Jeroen Buysse en Retro Belgica vertegenwoordigt: een perfecte harmonie tussen twee muzikale krachtpatsers. Door de samensmelting van Jeroens expertise in het draaien en Retro Belgica’s meesterschap in remixen en bootlegs, is de track nieuw leven ingeblazen en heeft het een geheel nieuwe dimensie gekregen.

In het verleden heeft Jeroen al twee remixen gemaakt, zij het voor eigen gebruik in zijn sets. Het nummer behoort tot zijn persoonlijke favorieten en hij koesterde de wens om deze track in een eigentijdser jasje te steken. Met het oog op de steeds veranderende dynamiek op de dansvloer, was de keuze voor Retro Belgica eenvoudig en vanzelfsprekend.

De track kan je via deze link downloaden.

Retro Belgica: FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More