Home Belgisch SKISKA SKOOPER – Pink Harlot (SS Records)

SKISKA SKOOPER – Pink Harlot (SS Records)

by Didier Becu

Eerder melden we al dat het noiserocktrio Skiska Skooper weldra haar eerste plaat uit heeft: Universal Space Shifter, en dat op het eigen SS Records-label.

Niet zonder trots (lees maar apetrots) mogen wij vandaag de eerste song daaruit, alsook de video, exclusief aan jullie voorstellen.

Pink Harlot is naar Skiska Skooper-normen met zijn drie minuten lengte een vrij korte song. Het is zo waar zelfs wat poppy, ook al hangt het er voor een groot stuk van af wat voor jou poppy is en wat niet.

Een door gitaar gedreven beklemmende song met een toch wel hoog Sonic Youth-gehalte, en dat vinden wij altijd fijn. Eentje om mee te brullen of gewoon om door het luchtgitaarspel je kamer eens grondig mee om te bouwen. Kortom, drie minuten hemelse noise en met de f van fantastisch.

Als je ze live aan het werk wil zien kan dat op zaterdag 10 februari want dan staan de drie op ons eigen Luminous Dash-festival in De Kleine Kunst te schitteren. Luisteren en komen!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More