Home Singles SJ HOFFMAN X SHAMEBOY – The Darkness (KlankKast)

SJ HOFFMAN X SHAMEBOY – The Darkness (KlankKast)

by Bart Verlent

Op 29 juni gaat de Vlaamse teenage horror film FOMO in première en zal dit najaar te zien zijn op Streamz. Diezelfde dag verschijnt ook de soundtrack van deze film, die gecomponeerd is door Sam Pieter Janssens (Clairval, And Then Came Fall, Driftwood). Vorige week kregen we een eerste voorproefje uit deze soundtrack met Demons van één van de hoofdrolspelers Nathan Bouts alias Nathan Boaz, nu krijgen we nog een teaser voorgeschoteld.

(c) SJ Hoffman x Shameboy

Aangezien Janssens regelmatig samen werkt met Steven Borgerhoff (SJ Hoffman) was het evident dat we ook een song van SJ Hoffman op dit album kregen. Borgerhoff klopte dan weer aan bij Luuk Cox (beter bekend als Shameboy) om deze track in te blikken. The Darkness is de key-track van de film en sluit perfect aan bij de donkere sfeer van de film.

Het is een filmisch pareltje van meer dan vier minuten dat ook zonder de film zeker tot zijn recht komt. Borgerhoff heeft zijn warme stem neergelegd op donkere zweverige soundscapes en een sombere triphop-beat. Na twee minuten wordt de song een pure instrumentale track. Het volledige nummer is een enorme straf song die je volledig meesleept. Van ons mag SJ Hoffman nog meer met Shameboy samen werken als dit weer tot zo’n prachtig donker pareltje resulteert.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More