Home Singles NATHAN BOAZ – Demons (klankkast)

NATHAN BOAZ – Demons (klankkast)

by Bart Verlent

Op 27 juni verschijnt de horror film Fomo waar Nathan Boaz alias Nathan Bouts (ook te zien in wtFOCK) een rol in speelt. Tijdens de opnames van de film werd Nathan gevraagd een nummer te maken voor de soundtrack. Zo is Demons ontstaan.

© Fomo

Fomo gaat over het in de ogen durven kijken van je eigen angsten en beslissen hoe je met die angsten zult omgaan. Het is een muzikale representatie van de ‘fight or flight’-reflex die in elke mens aanwezig is. Boaz combineert klassieke elementen (zoals strijkers) met moderne elementen.

Nathan bracht twee jaar geleden zijn debuut hiphopsingle uit en borduurt daar in Demons verder op door. Het is een sterke song die heel overtuigend binnenkomt. Perfect radio-voer.

De soundtrack van Fomo verschijnt eveneens op 29 juni en er zal naast deze track ook muziek op staan van SJ Hoffman, Shameboy, Eliott, Miro, K1D en Clairval (die eveneens de score componeerde).

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More