Home Singles SING FOR YOU LOVER FT. MATT WATTS – Ratrace Yr Company.Shit.

SING FOR YOU LOVER FT. MATT WATTS – Ratrace Yr Company.Shit.

by Bart Verlent

De Nederlandse schilder, filmmaakster en muzikante Willemijn de Krey studeerde in 2011 af aan de Kunstacademie van Enschede. Na haar afstuderen verhuisde ze naar Antwerpen om zich in solitude in een onbekende omgeving te focussen op het creëren van werk. Vorig jaar nam ze het duet Without You op met Verlin, dat werd opgepikt door Radio 1. Nu wil Willemijn haar eigen muziek uitbrengen onder de naam Sing For Your Lover.

© Sing For Your Lover

Ze trok de Rabbit Field Studio (van Stef Kamil Carlens) in waar ze deze debuutsingle Ratrace. Yr Company.Shit. inblikte met Matt Watts. Vorig jaar schreef de Nederlandse verschillende nummers over gevoelens en reflecties die ze allemaal liet horen aan Watts. Hij voelde de songs perfect aan en vergezelde haar in de studio.

De debuutsingle van Sing For You Lover klinkt heel breekbaar en intens. Niet meer dan een enkele gitaar en nog wat gitaarlagen vullen de stem van de Krey subtiel aan en bouwen iets heel moois op. Met zo’n knap debuut zijn we meer dan benieuwd wat deze Nederlandse singer-songwriter nog meer in petto heeft voor ons.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More