Home LiveFoto's BLACK LEATHER JACKET & THE GURU GURU Leopoldsburg, YAP (25/09/2021)

BLACK LEATHER JACKET & THE GURU GURU Leopoldsburg, YAP (25/09/2021)

by Marc Timmers

Niet te begrijpen dat wanneer twee zo een geweldige bands komen spelen, en er nog kaarten worden weggegeven op deze website, dat er dan maar een 50-tal mensen komen opdagen.

Tja, de afwezigen hadden ongelijk. Het euvel werd dan ook opgelost door er een floorshow van te maken en dus direct bij het publiek te staan spelen in plaats van op het podium, nog zo gezellig.

The Guru Guru opende de avond. Hun liveshow staat als een huis en ook voor een klein publiek geven ze zich volledig. Ondanks dat frontman Tom in pyjama verscheen, was hun show verre van slaapverwekkend. Openend met Where’s my rum werden er een tiental nummers ten berde gebracht op z’n Guru Gurus: Chramer, Who Died, Delaware, Snakes & Ladders, Honestly, And I’m Singing Aren’t I, Origamiwise, Mache , Poverbrigade en als afsluiter Backdoor.

Daarna speelde Black Leather Jacket een stevige set, recht toe recht aan en stevig uit de kluiten gewassen garagerock.

Wanneer je de groep ziet aantreden zou je eigenlijk die stevige sound niet verwachten, maar dit jonge Antwerpse viertal leverde snoeiharde en zuivere rock met nummers als Western World,  Dead Soul, Village People, If You’re Waiting For A Sign, This Is It, Euthanasia, A New Era of Consumers, Intoxicated, FFFreaks …

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More