Home Belgisch SIEGFREUD – 40.203 (Eigen Beheer).

SIEGFREUD – 40.203 (Eigen Beheer).

by Bram Langmans

Siegfreud is het muzikale alter ego van de Gentse elektronica-artiest Olivier Van D’huynslager. Een kleine twee jaar geleden bracht die met het mooie en enigszins mysterieuze Sunder een eerste single uit, en nu (22/11) is er onder de titel 40.203 een tweede losse track van de man op de gekende muziekplatforms terug te vinden. En daar zijn wij ronduit blij om.

40.203 is namelijk een bloedmooie instrumentale track die zich situeert op een kruispunt van ambient techno, hedendaagse klassieke muziek, Fuck Buttons-achtige postrock en aan Jamie XX refererende house-anthems. En als de song iets duidelijk maakt, dan is het wel dat het op die plaats uitstekend vertoeven is.

40.203, dat is balsem voor de ziel, een muzikale zonsopgang, een zachtjes smeulend haardvuur waaraan wij ons koude hart te warmen leggen. En ja: dat kunnen wij wel gebruiken in deze donker-koude wintermaanden.

Merci Siegfreud.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More