Home Singles SHORTY JETSON AND THE LEFTHANDS – Freaks And Runaways

SHORTY JETSON AND THE LEFTHANDS – Freaks And Runaways

by Fabris Lemant

Rob de Nijs verkondigde het in 1977 al, het werd zomer! Anno 2021 is het Shorty Jetson die met zijn Lefthands de zon in huis brengt. Met hun nieuwe single catapulteert de Antwerpse band ons terug naar de Summer of Love. 

Freaks and Runaways is een vrolijk klinkend countrypopnummer met een vette americanaknipoog naar Tom Petty . In Amerika zien we dit soort acts wel scoren in baancafés en countrybars waar de locals vrolijk van hun biertje nippen terwijl een band voor de muzikale omlijsting zorgt.  Antwerpen ligt vooralsnog niet aan de Route 66 en die Summer of Love lijkt nog ver weg momenteel. Dromen mag echter en een beetje feelgood muziek op tijd en stond moet kunnen moet zanger Robin van Der Plas gedacht hebben. De song staat er maar klinkt net iets te glad en gepolijst om ons  volledig te overtuigen.  De kleurrijke, amusante videoclip van Alexandra Kukoljac bekoort wel en wakkert de zin in een zomers feestje alweer aan.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More