Home Singles SHERMAN – Slow Down (Live in Bronks, Brussel)

SHERMAN – Slow Down (Live in Bronks, Brussel)

by Bart Verlent

Sherman is het muzikale alterego van Steven Bossuyt die, na een paar jaar stilte, dit jaar klaar was voor een comeback. Hij bracht maar liefst drie singles uit: Make It Without You, Best Of Us en Slow Down. Om het bijzondere jaar 2020 toch nog in schoonheid af te sluiten besloot Sherman om nog eens, volledig coronaproof, live te spelen.

(c) Sherman

Sherman trok samen met regisseur Wesley Jacobs, DOP Koen De Saeger en sound engineer Peter Vandergoten naar het Brusselse Bronks Theater om een intieme livesessie in te blikken. Er werden vijf songs opgenomen, de drie singles die Sherman dit jaar uitbracht, een gloednieuw nummer en een Sherman klassieker.

De vijf video’s kan je bekijken op Facebook en YouTube. Op 23 december verschijnt de eerste, Slow Down, om de andere dag volgen de vier andere. Aangezien Sherman alle nummers solo brengt, gewapend met zijn gitaar en stem, is deze versie van Slow Down dan ook heel puur en totaal ontdaan van alle extra arrangementen.

De studioversie van deze song deed ons wat aan een Oasis compositie denken. In deze versie is het een meer een echte Sherman compositie, een song die staat als een huis en die zeker overeind blijft in zijn pure vorm.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More