Home Singles SGT. LESLEY – Would You

SGT. LESLEY – Would You

by Bart Verlent

Sgt. Lesley is een vierkoppige band uit Hasselt die hun naam zijn gaan halen bij de Woestijnvisreeks Het Eiland, waar ze een eerbetoon mee wouden geven aan de gestorven pop Lesley uit de serie. Omdat Lesley te droog klonk hebben ze er maar Sgt. aan toegevoegd. Ondertussen is dit viertal in de finale beland van Humo’s Rock Rally en zijn de opnames van hun debuutep Insights On How To Talk net achter de rug. Deze ep hebben ze zelf geproducet en gemixt en zal dit voorjaar het licht zien.

© Sgt. Lesley

Would You is de eerste single uit de te verschijnen ep en is een energiek nummer met een melancholisch thema, na dronken nachtelijke escapades. Het is een aanstekelijke song die we wat oneerbiedig het etiket “Britpop” kunnen opkleven, maar langs de andere kant is het breder dan dat. Deze track is een melodieuze meezinger die je na één beluistering niet uit je hoofd krijgt.

Als de dronken escapades van Sgt. Lesley altijd tot zo’n catchy songs leiden, dan lopen deze kerels binnenkort niet meer nuchter rond.

FacebookInstagram			
      

							          
							    

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More