Home Singles SEVENS – Nearness Of You (Unday Records)

SEVENS – Nearness Of You (Unday Records)

by Bart Verlent

De Hasseltse singer-songwriter Sevens nam in 2021 deel aan de Sound Track muziekwedstrijd in Limburg waar hij een van de winnaars was. Datzelfde jaar bracht hij zijn debuutep uit in eigen beheer, kon hij 50 shows spelen en mocht hij samenwerken met blackwave. Onlangs tekende de man bij Unday Records die zijn debuutplaat zal uitbrengen waarvoor hij momenteel de laatste opnames aan het inblikken is.

© Sevens

Na het prachtige soulvolle Upstate krijgen we nu een tweede teaser uit die debuutplaat. Nearness Of You is een betoverende reflectie op liefde en verlangen waarvoor Sevens zich liet inspireren door een diep gevoel van verbondenheid. Op dit nummer slaat het Limburgse talent de brug tussen soul en subtiele electro in de lijn van Frank Ocean en James Blake. Met zijn fluwelen, soulvolle stem pakt Sevens iedereen in met zweverige, ingetogen maar vooral boeiende arrangementen (met synthklanken van Poltrock).

We moeten nog wachten tot de winter voor de debuutplaat van Sevens in de winkel zal liggen dus hopen we dat er nog een voorsmaakje volgt in de tussentijd.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More