Home Belgisch SERGEANT – To What Human Product Precisely Are You Devoting So Much Ingenuity?(Eigen Beheer)

SERGEANT – To What Human Product Precisely Are You Devoting So Much Ingenuity?(Eigen Beheer)

by Pieter Walcarius

Wat een gezelschapsspel niet allemaal kan doen in deze tijden? Veel blijkbaar, vraag dat maar aan Ferre Marnef, Jasper Segers en Benjamin Cools. Zij speelden in het verleden bij Soldier’s Heart maar vormen al een tijdje Sergeant. Drie jonge heren die niet alleen pretentieloze indienummers spelen maar ook als jonge leeuwen actief zijn in de theaterwereld.

De band geeft terug een teken van leven want het was al van vorig jaar geleden dat ze het aangename nummer The Forlorn Perplexity Of The Petty-Bourgeois Caught Up In The Wheels Of Capitalism op ons loslieten. Dat Sergeant gaat voor de langste titel ooit blijkt nog maar eens want hun nieuwe single heet To What Human Product Precisely Are You Devoting So Much Ingenuity? Een dromerig synthnummer met de mooie, herkenbare en heldere stem van Ferre. Dat allemaal wordt aangevuld met loops en een gitaar die voor het ultieme raffinement zorgt. De band zit op de snijlijn van experiment en het vormen van een solide geheel. Dit is zeker te horen op To What Human Product Precisely Are You Devoting So Much Ingenuity? De titelsong verwijst naar een angstaanjagende samenleving, waar de realiteit de fictie massaal voorbijgestoken heeft. Is dit bewustzijn er wel bij de mensen die de richting uitzetten? Een zeer actueel thema.

© Ferre Marnef

Het nummer is volledige zelfgemaakt en gemixt door Milan Warmoeskerken. Een volledig album zal ooit wel eens uitkomen, misschien begin volgend jaar? Tot dan kunnen de heren theater maken, songs schrijven en heerlijke titels bedenken. Of gewoon een spelletje Stratego spelen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More