Home Singles SENNE – Who Are U Gonna Be?

SENNE – Who Are U Gonna Be?

by Bart Verlent

Senne De Kort is een 21-jarige singer-songwriter afkomstig uit Oud-Turnhout die zijn songs uitbrengt als Senne. In 2020 bracht hij zijn debuutep Lost Without You uit met vijf ingetogen ballads waarin hij zichzelf op begeleidde op piano. Met de single Coverboy On Vogue uit 2021 ging hij voor pure elektropop, de vraag was dan ook welke richting Senne eigenlijk wilde uitgaan.

© Senne

Met Who Are U Gonna Be? levert Senne een ‘organic house’ track af. Geen zang deze keer wel, een sample van Michelle Obama die verschillende keren wordt herhaald. Het is extreem dansbare track die je doet verlangen naar de zomer en die zeker niet zou misstaan op het strand van Ibiza.

Daarmee weten we nog steeds niet welke richting Senne uit wil met zijn muziek. Telkens hij een nummer aflevert pakt hij met een andere genre uit. Misschien is hij nog zoekende of wil hij alle genres eens uitproberen?

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More