Home Singles SELAH SUE FT. TOBI – Hurray (Because Music/ Virgin Music)

SELAH SUE FT. TOBI – Hurray (Because Music/ Virgin Music)

by Bart Verlent

Vorig jaar liet Sanne Putseys, aka Selah Sue, een andere kant van zichzelf horen op de ingetogen Bedroom ep. Met haar recentste single Free Fall was de Leuvense singer-songwriter er echter terug met een funky, dansbaar geluid. Ook met deze Hurray mikt Selah op de dansvloer.

© Selah Sue

In deze song keert ze de sociale media de rug toe. Hoewel Selah sceptisch is ten aanzien van de online aandachtseconomie, geeft ze eerlijk toe dat ze zich er even schuldig aan maakt. Ook zij hunkert naar aandacht en bevestiging, maar tegelijkertijd weet ze dat die vormen van voldoening slechts tijdelijke zijn.

Selah Sue brengt het nummer samen met de Nigeriaanse-Canadese rapper Oluwatobi Feyisara Ajibolade, kortweg ‘Tobi’. De bijdrage van de rapper is evenwel beperkt en het nummer wordt vooral gedragen door Selah. Net zoals in de vorige single horen we terug wat jazz-invloeden en wordt de song gebouwd op een lekkere coole downbeat waar je niet op kan blijven stilzitten.

Hurray is opnieuw een lekkere, groovy track uit de nieuwe van Selah Sue die nu hopelijk niet lang meer op zich zal laten wachten.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More