Home Belgisch SEEROY – I’ve Seen The Future (Fons Records)

SEEROY – I’ve Seen The Future (Fons Records)

by Ann Cnockaert

Seeroy is het alter ego van Joris Vergaert uit Gent, een artiest die al geruime tijd actief is in verschillende muzikale projecten, waaronder het lichtvoetige popduo ONS en als emo-pop bedroom producer onder de naam George Collection. Hoewel hij diverse wegen bewandelde, ontdekte hij pas echt zijn ware stem toen hij zich in een diep persoonlijk dal bevond. Zijn muzikale expressie richt zich nu op eenvoudige en intieme pop rechtstreeks vanuit de ziel.

I’ve Seen The Future is een nummer dat diep ingaat op het zwarte gat van pijn en verdriet, waarbij Seeroy op treffende wijze de juiste snaar weet te raken. In tegenstelling tot veel andere nummers over soortgelijke thema’s, vermijdt deze song klefheid. De prachtig gefluisterde melodie en de bescheiden productie grijpen de luisteraar vanaf de eerste vijf seconden en laten niet meer los. Het funky zangwerk in het refrein voegt een pakkend element toe, waardoor zelfs bij het stilletjes meezingen tegen het einde een zekere blijdschap ontstaat.

Hanne Demey heeft bovendien een prachtige videoclip gemaakt, met een poppenanimatie die het wat trieste karakter van Seeroy op een zeer kunstzinnige manier weergeeft.

Facebook / Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More