Home Belgisch SECTS TAPE – Mobile Home (Spastic Fantastic).

SECTS TAPE – Mobile Home (Spastic Fantastic).

by Patrick Bruneel

uru en zijn discipelen van het uit Doornik afkomstige Sects Tape zijn steeds op zoek naar nieuwe zieltjes om in te lijven. Hun religie van de roze, met ophangtouw aangebonden Klu Klux Klan-kappen en de pure aanbidding van het publiek, dat op het einde van elke show geëerd wordt met een hoofdknik op de rechterschouder, is gedrenkt in heerlijk vette snelle surf- en punkrock. Een opvolger voor hun langspeler We’re All Pink Inside mag dringend eens aan de orde zijn.

We vernamen uit goede bron dat de band hard werkt aan die opvolger. Om die tijd te overbruggen, is er nu een gelimiteerde single (honderd stuks), met de titel Mobile Home. Vier nummers staan er op, aan elke zijde twee. Een Intro en een Outro, al zijn dat eigenlijk gewoon reguliere nummers, net als het titelnummer en Saviour. Niet alles serieus nemen bij Sects Tape. Al zijn de Intro en Outro eerder surfgericht, terwijl de andere twee stukken de punkrock kant van de band laten horen.

Wie zich haast, krijgt er een poster en een sticker bovenop. Het vinyl is grijs gemarbeld. Liefhebbers van snelle surf- en geschifte punkrock weten wat ze moeten doen. Lid worden van de religie genaamd Sects Tape. Guru kan dan eindelijk weer op zijn twee oren slapen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More