Home Singles SEBAKI – Lonesome

SEBAKI – Lonesome

by Margo Maebe

Door: Margo Maebe

Sinds een aantal maanden lost de jonge Senne Bakeland uit Deinze het ene nummer na het andere onder de naam Sebaki. Op 7-jarige leeftijd begon Senne gitaar te spelen. In 2018 besloot hij muziek te maken waarin hij zijn ideeën en gedachten kwijt kon met Sebaki als resultaat. Senne is ondertussen 20 en maakt zijn nummers volledig zelf. Hij schrijft ze, zingt ze in, bespeelt de instrumenten en puzzelt alles in elkaar in zijn kamer thuis. Die intimiteit kan je voelen.

Hij houdt niet vast aan een bepaald genre en laat zich inspireren door genres gaande van hiphop en elektronica tot klassieke muziek. Zelf omschrijft hij zijn muziek als een reflectie van de sfeer die hij voelt op bepaalde momenten. Dat kan leiden tot verschillende nummers in verscheidene genres.

Zo is ook het Lonesome tot stand gekomen. Meer dan een gevoel was niet nodig als inspiratie voor dit nummer. De song gaat over het feit dat iedereen op bepaalde momenten in zijn leven in een sleur kan terechtkomen door de negativiteit waarmee we regelmatig worden geconfronteerd. Die sleur kan doorbroken worden door iemand te ontmoeten die je liever ziet dan jezelf. Lonesome is een rustig nummer met een melancholische ondertoon waaruit heel wat herkenning kan gehaald worden.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More